AL-KO Batteri grästrimmer GT 2000

1 295 SEK

Artikelnummer: 113701
Leverantör: AL-Ko
  • Lätt, prisvärd grästrimmer i den batteridrivna EasyFlex serien
  • Enkel hantering utan kabel och avgaser. Oberoende av ström och bensin.
  • Arbeta bekvämt tack vare den låga vikten
  • 20 V / 2,5 Ah Li-Ion-batteri: Kort laddningstid, lång livslängd
  • Set inkl. batteri och laddare
  • Med hopfällbar växtskyddsbygel

 

Skonsamt timmerarbete för människa och miljö: Tyst och avgasfritt med batteridrivna AL-KO-grästrimmers, de flexibla vinnarna bland ”gräsklippare” för alla gräskanter och hörn.


Batteridriven AL-KO GT 2000-grästrimmer – sköt gräset utan att bli trött för nybörjare inom EasyFlex serien

AL-KO GT 2000 övertygar med perfekt klippresultat i beprövad AL-KO-kvalitet. Utan avgaser och enormt tyst uträttar den behändiga batteridrivna timern sitt arbete i trädgården hemma. Den låga vikten och den praktiska hanteringen med justerbart extrahandtag underlättar arbetet i din trädgård.


Tekniska data för AL-KO GT 2000 Li-Ion batteridriven grästrimmer

Med en vikt på bara 1,9 kg inkl. batteri och ergonomiskt, justerbart extrahandtag är AL-KO GT 2000 det verkligt mobila, lättanvända hjälpmedlet för varje trädgårdsägare. Med en klippbredd på 25 cm sörjer trimmern för noggrant arbete vid gräskanterna, under buskar och vid väggar. Det kraftfulla Li-Ion-batteriet på 20 V med långlivslängd laddas på c:a 50 minuter. Automatisk trådjustering. Den hopfällbara växtskyddsbygeln skyddar blommor och växter och förhindrar hög trådförslitning vid murar och staket.
Frihet för dig: Den kompakta batteridrivna trimmern från AL-KO är optimal för nybörjare. Tack vare tyst drift stör du inte dina grannar - du kan trimma när du vill, även nattetid.
Ett batteri, många trädgårdsmaskiner: GT 2000 ingår i den batteridrivna EasyFlex serien av trädgårdsredskap. Om du redan har en Easy-Flex-maskin kan du använda batteriet till den utan problem.


OBS: Uppgifterna om klippyta och drifttid för våra batteridrivna maskiner kan avvika från de faktiska, beroende på den aktuella klippytans beskaffenhet (gräsets höjd, täthet, fuktighetsgrad o.s.v.)