Om oss/Öppettider PJ-Alltjänst är en auktoriserad verkstad och vi är återförsäljare av de flesta märken inom trädgårdsmaskiner. Vi finns i Bjuv och bedriver försäljning, service & reparationer av trädgårdsmaskiner, robotgräsklippare, gasolgrillar m.m. I vår verkstad reparerar vi det mesta inom trädgårdsmaskiner, högtryckstvättar och vissa elverktyg. Vi håller oss uppdaterade med den senaste tekniken och har den utrustning som behövs i en modern verkstad, samt ser till att personalen är utbildad på det senaste. Snabb, effektiv felsökning och reparation är en av grundpelarna i vår verksamhet. Behöver du reservdelar till din maskin hjälper vi dig. Vi har också en webbshop med bra priser på maskiner och reservdelar. Vi säljer även robotgräsklippare som inte kräver kabelnedläggning. Historia bakom PJ-Alltjänst butik och verkstad:2005 startade PJ-Alltjänst med skötsel av grönyta och markanläggning.2015 ändrade vi inriktning då vi öppnade butik och verkstad för trädgårdsmaskiner.2020 flyttade vi till nya lokaler, då verksamheten hade ökat när allt fler leverantörer anlitade oss för reparationer och försäljning. Nu är vi en av Sveriges största serviceverkstäder för trädgårdsmaskiner. Vi installerar också robotgräsklippare.

öppettider

Måndag -Torsdag 7-18 Fredag 7-16

Lördag 10-14      Söndag Stängt

Lunch stängt 12.00 - 13.00

Verkstaden är bemannad mellan 

08.00 15.30

Växel är stängd under lunchtiden

 Mejla gärna oss era frågor

[email protected]


Vid beställning och reparation

  • Vid beställning av reservdelar – Gå in på sidan Reservdelar eller tryck på länken  Reservdelar så kommer ni till vår webshop. 
  • Vid beställning av reservdelar som vi inte har på vår webshop tryck på länken Sprängskisser där hittar ni sprängskisser till er modell. Skicka ett mail på [email protected] med artnr samt antal.
  • Krävs det order/beställningsnummer för er egen hanteringen – Glöm inte att lämna detta.
  • Vid inskickning av er maskin till oss använd vår Serviceorder som ni kan skriva ut, fylla i och skicka med er produkt.
  • Garantireparationer – Inköpskvitto måste skickas med. Annars lagas produkten  som ej garanti och det blir en kostnad.
  • Kostnadsförslag – Får vi inget svar på lämnade kostnadsförslag inom 2 veckor skickas maskinen tillbaka utan åtgärd och felsökningskostnad + frakt debiteras.
  • Telefon vxl 010-1295955 – Ni kan nå oss mån-fre 09.30 - 12.00  13.00 - 16.00. Vid de tillfälle vi har hög belastning kan det vara svårt att nå oss per telefon tar vi tacksamt emot frågor och beställningar på email: [email protected]


Besöksadress

Kummingatan 14

267 36 Bjuv

010-1295955Kontor EJ besöksadress Verkstadsgatan 2A 267 76 Ekeby 

Orgnr: 730122-4056