Bensin bioklippare solo® by AL-KO 4734 SP-A Bio

5 495 SEK

Artikelnummer: 127721
Leverantör: AL-KO

Bensin bioklippare solo® by AL-KO 4734 SP-A Bio

  • Bästa mulchningsresultat tack vare speciell chassigeometri
  • Framhjulsdrivning för kraftsparande mulchningsklippning
  • Sammanhängande hjulaxlar för rak körning
  • Bekväm, robust justering av klipphöjden
  • Mulchning eller sidoutkast


Så fungerar det ekologiska idag – med vår bensindrivna gräsklippare solo® by AL-KO 4734 SP-A Bio

Ekologisk grässkötsel tack vare naturlig gödsling. Vid mulchningsklippning virvlas gräsklippet upp i chassit där det finhackas av en specialkniv och blåses tillbaka ner i gräsmattan som naturlig gödsling. På så vis återförs de naturliga näringsämnena till gräsmattan och skyddar den från att torka ut. Den speciella formen på chassit gör mulchningsklippning särskilt enkel.

Engineered in Germany och Made in Austria

Enligt detta motto tillverkar vi vår gräsklippare 4734 SP-A Bio i Österrike. Det är våra forsknings- och utvecklingsingenjörer som har sitt huvudsäte i Kötz, Tyskland, som skapar dessa högkvalitativa produkter. Kvalitet som övertygar.

Klippbredden på 46 cm säkerställer effektiv klippning av gräsmattor på upp till ca. 1400 m². Klipphöjden på mulchningsklipparen kan justeras i 4 steg från 30 till 85 mm. Med mulchningsklipparen är det också möjligt att kasta ut gräsklippet åt sidan. Det ergonomiskt utformade styret och de lättgående stora hjulen, som är skonsamma mot gräsmattan, gör det särskilt lätt att arbeta. Denna underlättade mulchningsklippning stöds dessutom av framhjulsdrivningen.

Köp solo® by AL-KO 4734 SP-A Bio bensindriven gräsklippare och hitta alternativ

Köp enkelt den bensindrivna gräsklipparen solo® by AL-KO 4734 SP-A Bio . Om du vill ha en mulchningsklippare utan hjuldrivning rekommenderar vi 468 P-A Bio (Art.nr. 119 836).