Robomow RK2000 1-3 dagars leveranstid

21 995 SEK

Artikelnummer: 22AKHAFB619
Leverantör: Robomow

Robomow RK 2000 

Robomow RK2000 upp till 2000m2

Leveranstid 1-4 dagar 300m kabel 400 pegg


Delbetala med Klarna 6-36 månader. 


PJ-Alltjänst - Din Partner i Robotgräsklippare!

Letar du efter det perfekta verktyget för att underlätta din trädgårdsskötsel? Behöver du en pålitlig och effektiv robotgräsklippare för att hålla din gräsmatta i toppskick? Då har vi den perfekta lösningen för dig - Robomow RK2000!

Varför välja Robomow RK2000?

 1. Kraftfull Prestanda:Robomow RK2000 är utrustad med en kraftfull motor som ger överlägsen klippeffektivitet. Den klarar av stora ytor med precision och lämnar din gräsmatta i perfekt skick varje gång.

 2. Smart Teknologi:Med den senaste teknologin för robotgräsklippare är RK2000 intelligent och kan anpassa sig till din trädgård. Den navigerar smidigt genom hinder och skapar ett jämnt klippresultat, även i komplexa terränger.

 3. Enkel Användning:Robomow RK1000 är utformad för att vara användarvänlig. Enkel installation och intuitiv användarpanel gör det möjligt för dig att snabbt komma igång och njuta av en välskött trädgård utan besvär.

 4. Tidsbesparing:Glöm att spendera timmar på att klippa gräset manuellt. Med Robomow RK2000 kan du ägna din tid åt annat medan robotgräsklipparen tar hand om gräsklippningen åt dig.

 5. Snygg och Tyst:RK2000 är inte bara effektiv, utan den är också elegant i design och arbetar tyst. Du kan njuta av en välskött trädgård utan att störas av buller.


Specialerbjudande:Köp din Robomow RK2000 idag och dra nytta av vårt exklusiva specialpris! Vi erbjuder också snabb leverans och en trygg köpupplevelse.

Ge din trädgård den omsorg den förtjänar med Robomow RK2000 från PJ-Alltjänst. Kontakta oss idag för att göra ditt köp och ta steget mot en underhållsfri gräsmatta!

Robotgräsklippare är det perfekta verktyget för dig som vill ha en perfekt trimmad gräsmatta. Installationen är otroligt enkel och du kan naturligtvis schemalägga klipptiderna så att du alltid kan komma hem till en fin nyklippt gräsmatta. Med Robomow RK 2000 kräver nämligen minimalt underhåll från dig då denna modell kommer med ett unik kantklippningssystem som garanterar snyggakanter längsmed gräsmattan. De terränggående hjulen kombinerade med hinderssensorn garanterar att Robomow RK 2000 utan bekymmer navigerar runt på gräsmattan och samtidigt är försiktig med omgivningen.

Robomow Rk 2000 är utrustad med en informativ och användarvänlig 4,3" stor färg-touchdisplay. Där är det möjligt att ställa in robotgräsklipparens olika funktioner. Det rörliga knivupphänget gör det möjligt för Robomow RK 2000 att klippa ojämna gräsmattor, och du kan ställa in önskad klipphöjd mellan 20-100 mm. Denna robotgräsklippare är för den som önskar det bästa möjliga resultatet.

 • Få en välklippt gräsmatta
 • Har kantklippning
 • Stor touch-färgskärm
 • Schemalägg din klippning
 • Terränggående hjul
 • Robomow RK 3+1 års garanti


Main-Zoner 2

Sub-zoner 4

Produktserie RK

Smartphone app Ja

Bioklipp JaPowerwheels Ja

GSM modul Nej

Apple Homekit (Ja / Nej) Nej

Google Assistant (Ja / Nej) Nej

Amazon Alexa (Ja / Nej) Nej

IFTTT Nej

Smarthome kompatibel Nej

Regnsensor Nej

Ljudnivå (dB) 60 dB

Bredd 97 cm.

Djup 53 cm.

Vikt 26 kg.

Knivdiameter 21 cm.

Klippbredd 21 cm.

Märke Robomow

Stöldskydd Inbyggd

Minsta bredd mellan begränsingstråd 20 cm.

Motortyp Borstlös

Färg Grön/svart

Höjdjustering 20-100 mm.

Driftstid ca 120 min.

Laddningstid 60-120 min.

Max lutning på gräsmattan 45% / 24 grader

Arbetsyta Upp till 2000 m2

Typ Robotgräsklippare

Anslutning Bluetooth, RoboConnect

Garanti 3 + 1 år (vid registrering)