Al-Ko Gasolgrill Masport S/S4

10 995 SEK

9 295 SEK

Artikelnummer: 134222
Leverantör: alko

Alko Gasolgrill

  • 4 högkvalitativa kvalitetsbrännare i rostfritt stål 304, 1 mm (14 kW)
  • Integrerad pålitlig elektronisk tändning
  • Inbyggd termometer i locket
  • Sidobrännare (3,0 kW) ger fler matlagnings alternativ
  • Inkl. UV-beständigt grillöverdrag
  • Tillverkad i rostfritt stål av hög kvalitet 304
  • LED-belysning i knapparna


Högkvalitativ grill gjord av rostfritt stål. Den perfekta storleken för små och stora grillmiddagar. Med denna grill är du garanterad pålitlig drift och grillglädje i många år.

 

Snygg gasolgrill S/S4 i toppkvalitet

Lyxig gasolgrill S/S4 – toppkvalitet från marknadsledaren Masport i Nya Zeeland är tillverkad av robust, hygieniskt och rengöringsvänligt rostfritt stål 304. Det är inte bara designen som är övertygande, utan också de många tekniska och väl genomtänkta detaljerna som får den till att sticka ut vid närmare inspektion.

 

Tekniska detaljer hos gasolgrillen S/S4

S/S4 värms upp av 4 kvalitetsbrännare tillverkade av robust rostfritt stål 304. Den elektroniska tändningen säkerställer tillförlitlig tändning varje gång. Den stora glasrutan i det övre locket och den inbyggda termometern säkerställer att du alltid har fullständig överblick över matlagningen. Ramen är tillverkad av rostfritt stål 304, grill låda, grillgaller och stekplattan är emaljerade, vilket garanterar lång livslängd.

 

På vänster sida har S/S4 en sidobrännare som är gömd i sidobordet för tillberedning av såser, potatis eller för att hålla maten varm. På höger sida hittar du en skärbräda och en marinad låda i högkvalitativt stål som gömts i sidobordet. Under locket hittar du också en värmehylla som ger extra utrymme för att värma bröd eller för att hålla maten varm.

 

Kontrollpanel med LED-belysning är en liten men fin detalj. Du kan förvara gasflaskan i underskåpet med dubbla dörrar. För transportändamål har grillen fyra låsbara svänghjul. Denna grill levereras med UV-resistent grillöverdrag.