AL-KO Elektrisk gräsklippare 3.82 E.Easy

1 995 SEK

Artikelnummer: 113850
Leverantör: AL-KO

AL-KO Elektrisk gräsklippare 3.82 E Easy 

Art.nr 113850

Detta är en beställningsvara, leveranstid ca 10 arbetsdagar


  • Effektstark universalmotor med 1 600 W
  • Stabil uppsamlare i plast med styrskena och nivåindikator
  • Centr. klipphöjdsjustering
  • Praktiskt bärhandtag
  • Smidig och kompakt

Smidig med gott om utrustning 

Elgräsklipparen är din tysta och utsläppsfria hjälte för en gräsmatta med perfekta resultat. Elmotorn har en effekt på 1 600 W – för gräsklippning utan avgaser, motorolja, värmeutveckling och buller. Sladdrivningen ger en tyst gräsklippare där du inte behöver ta hänsyn till laddtider och tankning – och dessutom slipper du extravikten hos ett batteri eller en bensintank.

Resultatet: lätt, grön klippning med låg vikt och massor av körkomfort. 3.82 E Easy med 38 cm klippbredd har en kompakt konstruktion utan utskjutande hjul – perfekt för kantnära precisionsklippning i hörn och i små trädgårdar med många vinklar och vrår. Med sitt stabila bärhandtag, centrala snitthöjdsjustering och låga vikt på 15,1 kg har denna gräsklippare gott om detaljer som ökar komforten – det gör den även idealisk för seniorer som lägger extra stor vikt vid ett smidigt handhavande. Gräsklipparen har 38 cm klippbredd och en uppsamlare i plast på 45 l och lämpar sig för gräsytor upp till 500 m².

Chassits aerodynamiska form och stora öppning fångar upp klippet optimalt och fyller den kompakta uppsamlaren effektivt.

Dessutom förenklar uppsamlaren med nivåindikator och bärhandtag arbetet.

Handtaget är utrustat med dragavlastning och är fällbart för att spara plats vid förvaring.