solo® by AL-KO bensin trädgårdstraktor T 15-93.3 HDS-A

33 995 SEK

Artikelnummer: 127685
Leverantör: AL-KO

solo® by AL-KO bensin trädgårdstraktor T 15-93.3 HDS-A


I ny design – solo® by AL-KO bensin trädgårdstraktor T 15-93.3 HDS-A

Den nya generationen av våra Comfort pro-trädgårdstraktorer har fått en snygg look med en ny motorhuv i modern design. Ledorden ”Engineered in Germany” och ”Made in Austria” borgar för kvaliteten och livslängden hos denna produkt.


Miljövänlig skötsel av gräsmattor tack vare sidoutkast och bioklippningsfunktion

Trädgårdstraktorer med sidoutkast gör att användaren snabbt och enkelt kan klippa större ytor. Med bioklippnings- och sidoutkastfunktionen kan man sköta gräsmattan miljövänligt tack vare organisk gödning.

Med en klippbredd på 95 cm passar traktorn perfekt för att klippa stora trädgårdar (upp till 7 000 m²) effektivt och snabbt. Trädgårdstraktorn T 15-93.3 HDS-A drivs av den vibrationsfria och kraftfulla motorn AL-KO Pro på 8,5 kW. Klipphöjden ställs in centralt i 6 steg på mellan 30 och 80 mm med ett enkelt handgrepp. Ytterligare komfort ger de lättåtkomliga reglagen, den steglösa fothydrostaten och det låga genomsteget inklusive stor plats för benen.

De stora bakhjulen på 18 tum ger bästa tänkbara grepp och framdrift på alla underlag. Det hållbara klippaggregatet i stålplåt har två knivar för ett rent snitt och kan demonteras med ett enkelt handgrepp. På vintern kan du till exempel montera en snöplog, eller något annat praktiskt tillbehör från vårt tillbehörsprogram på trädgårdstraktorn T 15-93.3 HDS-A.
Skickas ej, endast hämtning i Butik