Höggräsklippare solo® by AL-KO T 22-110.4 HDH-A V2 Premium

49 995 SEK

Artikelnummer: 127709
Leverantör: AL-KO

Höggräsklippare solo® by AL-KO T 22-110.4 HDH-A V2 Premium Trädgårdstraktor


Skickas ej endast, hämtning i butik


Ny design med ansiktslyft. Mycket nära bilen – vår solo® by AL-KO bensindrivna Höggräsklippare T 22-110.4 HDH-A V2 

Tack vare det nya ansiktslyftet ser traktorn nästan ut som en bil med sina nya LED-lister för dagskörning. Kvalitet och hållbarhet garanteras med denna produkt tack vare de vägledande principerna "Engineered in Germany" och "Made in Austria"

Vår specialist på högt gräs med Premium pro-utrustning

Vår gräsklippare för högt gräs är särskilt lämplig för tomter som inte klipps regelbundet, t.ex. fruktodlingar. Höggräsklipparen klarar nästan vilket gräs som helst, även i svår terräng, och har extra lång livslängd tack vare sina 5 mm kraftiga knivar. Traktordäck bak för bättre framkomlighet i ojämn terräng.

Undvik att oavsiktligt klippa för högt eller för lågt med vår nya innovativa Memory-funktion för klipphöjd. Lätt att justera och tydligt läsbar klipphöjd. Du får maximal sittkomfort på vårt Premium-säte, som kan justeras efter dina behov. Nu med nya superbekväma armstöd och ny attraktiv stötfångarbygel. Uppnå maximal ergonomi med pedalerna med den hydrostatiska drivningen placerade sida vid sida samt det låga insteget med gott om benutrymme.

Med det 110 cm breda klippaggregatet med tre knivar och den särskilt höga hastigheten klipps även stora trädgårdar på upp till 9000 m² effektivt. På vintern kan klippaggregatet enkelt tas bort för underhåll eller för att använda traktorn som snöröjningsfordon. De 23-tums traktordäcken säkerställer god framkomlighet i alla terränger och på alla underlag. Klipphöjden kan bekvämt justeras i 7 steg från 30 till 90 mm.

Gräsklippartraktorn T 22-110.4 HDH A V2 drivs av en 13,4 kW AL-KO Pro 700 tvåcylindrig motor. Ett omfattande utbud av tillbehör finns tillgängligt, t.ex. farthållare och Smart Cockpit. Det finns även släpvagnar, gödselspridare, snöplogsblad och trädgårdsvältar.

Köp solo® by AL-KO bensindriven gräsklippare T 22-110.4 HDH-A V2 och hitta alternativ

Köp enkelt gräsklipparen T 22-110.4 HDH-A V2 i vår onlinebutik med Premium-service eller hos någon av våra återförsäljare nära dig. Om du letar efter en gräsklippartraktor med differentialspärr rekommenderar vi traktorn T 22-105.4 HDD-A V2 (Art.nr. 127 708).

På bilder finns armstöd, som är extratillbehör.