Bensin Häcksax solo® by AL-KO 163-70

4 295 SEK

Artikelnummer: 127326
Leverantör: AL-KO

Bensin häcksax solo® by AL-KO 163-70

  • 70 cm långt svärd i hög kvalitet med integrerat stötskydd
  • Laserskurna, diamantslipade knivar av härdat specialstål
  • Antivibrationssystem för maximal arbetskomfort
  • Lättåtkomliga reglage, tre halkfria gummihandtag och gummerat bygelhandtag
  • Stor tank med lättavläst nivåindikator och perfekt balanserad vikt

Sladdlösa och robusta kraftpaket för proffs, lätta att använda och extra säkra – det är signumet för våra bensindrivna sbA-häcksaxar. Med samma höga solo® by AL-KO-kvalitet som vanligt.

 

 

 

Bensin häcksax solo® by AL-KO 163-70 – stark och exakt, mobil och säker

Den kraftfulla bensindrivna häcksaxen solo® by AL-KO 163-70 är ett kraftpaket för effektiv precisionsklippning av stora och höga häckar och buskar. Den 440 ml stora tanken ger dig mobilitet, stor arbetsradie och låter dig utföra jobbet var som helst.

Den 70 cm långa säkerhetskniven ger ett perfekt snitt och snabba arbetsresultat. De halkfria gummihandtagen, lättåtkomliga reglagen och den väl balanserade vikten resulterar i den mycket höga arbetskomforten. Huvudhandtaget kan ställas in i tre lägen för bästa grepp oavsett arbetsposition. Det integrerade antivibrationssystemet gör kraften hos den bensindrivna häcksaxen lätt att kontrollera – och är skonsam för händer, armar och axlar.

Vi tar även din säkerhet på största allvar: För det första ger en bensindriven häcksax dig gott om rörelsefrihet utan att du riskerar att klippa av sladden. För det andra skyddar klippskyddet mot personskador. Häcksaxen levereras med en skida som skyddar häcksaxen både vid transport och förvaring.

 

 

 

 

Tekniska detaljer för bensin häcksax 163-70

solo® by AL-KO 163-70 har ett högkvalitativt svärd med robust aluminiumprofil. Här sitter den laserskurna, diamantslipade säkerhetskniven i härdat specialstål med 70 cm klipplängd. Den kraftfulla och mycket slitstarka kniven skär häckar och grenverk av alla tjocklekar utan att kantra, fastna eller hamna snett. För att minimera risken att användaren skadar sig på den vassa kniven är redskapet utrustat med påskruvat klippskydd.

Det bekväma gummerade och slutna handtaget hos häcksaxen 163-70 ger bra grepp och kan ställas in i tre positioner för högsta precision i alla lägen – en fördel inte minst när du klipper höga och breda häckar.

Också den väl balanserade vikten gör den bensindrivna häcksaxen lätthanterlig och skonsam för kroppen.

Tvåtaktsmotorn med 0,68 kW effekt försörjs av en stor tank på 440 ml med lättavläst nivåindikator. Oberoende av vägguttag, sladdlängd och batteritider kan du röra dig fritt med långa körtider mellan varje tankning. Det genomtänkta antivibrationssystemet minskar belastningen på användaren under arbetets gång.

 

 

 

Köp bensin häcksax solo® by AL-KO 163-70 och våra övriga alternativ

Köp bensinhäcksaxen 163-70 bekvämt hemifrån i vår webbshop eller hos någon av våra återförsäljare.

 

Vill du hellre ha en tyst, utsläppsfri elektrisk häcksax?

Då rekommenderar vi den elektriska häcksaxen solo® by AL-KO 166.

Säker betalning

AL-KO inTOUCH