Segway Navimow i108E 1-3 dagars leverans

15 999 SEK

Artikelnummer: 90710223
Leverantör: Segway Navimow

Segway Navimow i108E

Leverans 1-3 dagar

Helt nya Segway Navimow i-serien kommer snart! i Serien har massor av nya och förbättrade funktioner. EFLS 2.0: ett AI-förbättrat GNSS-lokaliseringssystem ger stabil positionering på centimeternivå för att hantera ett otroligt varierat utbud av gräsmattor.


När satellitsignalen är svag kommer den inbyggda VisionFence att säkra navigeringen med extra säkerhet och precision. Enkel kartläggning Med den helt nya AI-drivna Assist Mapping-funktionen identifierar Navimow själv kanterna på din gräsmatta under kartläggning och navigerar och kartlägger automatiskt hela arbetsområdet.

Effektivt, felfritt gräsmattaunderhåll Klipper din gräsmatta precis som du vill, laddar intelligent och fortsätter klippa tills jobbet är klart. Ändrar klippriktning efter 100 % täckning, så att din gräsmatta förblir frisk och ser fräsch ut.


Multizon När som helst, var som helst, klipp den på ditt sätt. Skapa ett schema för varje område och låt Navimow göra resten, även när du inte är i närheten.


Smart object avoidance VisionFence gör det möjligt för Navimow att proaktivt och smidigt undvika föremål. En fisheye-kamera med ett 140-graders synfält ger ett brett detekteringsområde, och inbyggda AI-algoritmer skiljer gräs från andra vanliga föremål.


Ny förbättrad kantklippning med två kantklippningslägen Standard: Navimow klipper nära kanten. Ride-on Boundary: Navimow kommer att åka och klippa på kanten.


Detta är en enklare modell av Navimow, Höjdjustering gör man manuellt på roboten, H-modeller klarar större lutning

ingen 4g som standard som finns i H800E H1500E H3000E men kan köpas till.


Leverans med DHL Service Point