AL-KO Robolinho 520 w upp till 500m2

9 995 SEK

Artikelnummer: 127695
Leverantör: AL-KO

AL-KO Robolinho 520 w 127695 upp till 500m2

Maximal trygghet med utökad garanti på produkter från solo® by AL-KO

Hög kvalitet och maximal trädgårdsglädje med solo® by AL-KO-produkter: Ett bra val som våra kunder kommer att ha glädje av i många år. Det lovar vi!

Alla våra kunder har 2 års reklamationsrätt på nya produkter. Inom 6 månader efter köpet kan vi utfärda en utökad 2+3 års garanti till alla privatkunder, när kunden ansöker online.


  • Klipper helautomatiskt ytor på upp till 500 m². Tystgående klippning med en ljudnivå på 60 dB(A)
  • Enkel installation och manövrering
  • Mycket enkel manövrering genom AL-KO inTouch-appen via WiFi.
  • Smidig med låg vikt.
  • Fyra gånger så lång livslängd för knivarna tack vare geometri med höger-vänstervarv. Klarar stigningar på upp till 35 % tack vare profilhjul med bra grepp


Liten, kompakt och smidig. Robolinho® 520 W sköter din trädgård helautomatiskt. Tack vare intelligent anslutning till Smart Garden-system klipps din gräsmatta tillförlitligt samtidigt som du får tid över till annat.

Anslutning: Med den appkompatibla robotgräsklipparen Robolinho® sköter du trädgården på ett smart sätt och Smart Garden blir verklighet. Kan styras med AL-KO inTouch-appen via WiFi-hemnätet eller via Amazon Alexa.

Klippmästaren med Smart Garden-anslutning – robotgräsklipparen Robolinho® 520 W

Robolinho® 520 W har utvecklats av våra ingenjörer i Tyskland och den tillverkas av våra specialister i Österrike – därmed kan vi på AL-KO Gardentech garantera våra kunder högsta kvalitet. Komponenter med lång livslängd och avancerad teknik gör Robolinho® till en tillförlitlig följeslagare och hjälpreda vid den dagliga skötseln av din gräsmatta. Installationen av robotgräsklipparen är mycket enkel och såväl laddstationen som Smart Gardening-anslutningen är snabbt redo. Vår beprövade programvara och den intuitiva manövreringen underlättar skötseln av gräsmattan precis när och var du vill.

Tekniska detaljer för robotgräsklipparen Robolinho® 520 W

Med Robolinho® 520 W blir intelligent trädgårdsskötsel och Smart Gardening verklighet. Eftersom robotgräsklipparen redan har installerad maskinvara sker anslutningen enkelt via AL-KO inTOUCH-appen. Det hela sker smidigt via ditt WiFi. Denna robotgräsklippare går tyst och utsläppsfritt tack vare elmotorn som försörjs av ett litiumjonbatteri på 2,2 Ah / 18 V med lång livslängd. Därmed kan robotgräsklipparen från AL-KO utan problem användas även på helgen. Den specialutvecklade rörelsetekniken i kombination med 20 cm klippbredd ger en effektiv gräsmatteskötsel på ytor upp till 500 m². Hinder som träd eller sluttningar på upp till 35 % bemästras utan problem. 4 gånger längre livslängd hos knivarna.

Observera: När du köper våra solo® by AL-KO robotgräsklippare ingår inte märlor eller begränsningskabel i leveransen.

Klipphöjden kan ställas in steglöst från 25 mm till 55 mm, så att du kan anpassa gräsets längd till dina personliga preferenser. Klipptekniken lämnar en perfekt klippbild och det gräsklipp som uppstår finhackas i klipphuset och återförs till gräsmattan som naturlig gödning. Därför behöver du inte ta hand om något gräsklipp med Robolinho® 520 W. Robotgräsklipparen har en tillförlitlig sensorteknik som ger högsta säkerhet för människor och djur.

Köp robotgräsklipparen Robolinho® 520 W i vår webbutik eller hitta en återförsäljare i närheten. Våra återförsäljare kan ombesörja en komplett installation. Robolinho® 520 W är det miljövänliga valet för att sköta din gräsmatta. Har du en gräsmatta på upp till 800 m²? Då rekommenderar vi solo® by AL-KO Robolinho® 822 W.