AL-KO Robolinho 1423 W - upp till 1400m2

14 995 SEK

14 495 SEK

Artikelnummer: 127697
Leverantör: AL-KO

AL-KO Robolinho 1423 W - Upp till1400m2 

AL-KO Robolinho 1423 w 127697


Maximal trygghet med utökad garanti på produkter från solo® by AL-KO

Hög kvalitet och maximal trädgårdsglädje med solo® by AL-KO-produkter: Ett bra val som våra kunder kommer att ha glädje av i många år. Det lovar vi!

Alla våra kunder har 2 års reklamationsrätt på nya produkter. Inom 6 månader efter köpet kan vi utfärda en utökad 2+3 års garanti till alla privatkunder, när kunden ansöker online.


  • För ytor upp till 1 400 m²
  • Sensorsystem som skyddar mot skador och stöld
  • Tystgående med en ljudnivå på 60 dB(A)
  • Enkel installation och manövrering, också genom AL-KO inTouch-appen via WiFi
  • Smidig: Klarar trånga passager från 60 cm och stigningar upp till 45%


Kompakt och smidig. Robolinho® 1423 W sköter din trädgård helautomatiskt. Tack vare intelligent anslutning till Smart Garden-system klipps din gräsmatta tillförlitligt samtidigt som du får mycket tid över till annat.

Anslutning: Med den nya appkompatibla robotgräsklipparen Robolinho® sköter du trädgården på ett intelligent sätt och Smart Garden blir verklighet. Kan styras med AL-KO inTouch-appen via WiFi-hemnätet eller via Amazon Alexa.

 

Klippmästaren med Smart Garden-anslutning – robotgräsklipparen Robolinho® 1423 W

Robolinho® 1423 W har utvecklats av våra ingenjörer i Tyskland och den tillverkas av våra specialister i Österrike – därmed kan vi på AL-KO Gardentech garantera våra kunder högsta kvalitet. Komponenter med lång livslängd och avancerad teknik gör Robolinho® till en tillförlitlig följeslagare och hjälpreda vid den dagliga skötseln av din gräsmatta. Installationen av robotgräsklipparen är mycket enkel och såväl laddstationen som Smart Gardening-anslutningen är snabbt redo. Vår beprövade programvara och den intuitiva manövreringen underlättar skötseln av gräsmattan precis när och var du vill.

 

Tekniska detaljer för Robolinho® 1423 W robotgräsklippare

Med Robolinho® 1423 W blir intelligent trädgårdsskötsel och Smart Gardening verklighet: Eftersom robotgräsklipparen redan har installerad maskinvara sker anslutningen enkelt via AL-KO inTOUCH-appen. Det hela sker smidigt via ditt WiFi. Denna robotgräsklippare går tyst och utsläppsfritt tack vare elmotorn som försörjs av ett litiumjonbatteri på 5 Ah / 25,2 V med lång livslängd. Därmed kan robotgräsklipparen från AL-KO utan problem användas även på helgen. Den specialutvecklade rörelsetekniken i kombination med 23 cm klippbredd ger en effektiv gräsmatteskötsel på ytor upp till 1 400 m². Hinder som träd eller sluttningar på upp till 45 % bemästras utan problem. Klippaggregat med dubbla knivar och vändbara klippblad, för 4 gånger längre livslängd.

Observera: När du köper våra solo® by AL-KO robotgräsklippare ingår inte märlor eller begränsningskabel i leveransen.

Klipphöjden kan ställas in steglöst från 25 mm till 55 mm, så att du kan anpassa gräsets längd till dina personliga preferenser. Klipptekniken DCS (Double-Cut-System) från AL-KO lämnar en perfekt klippbild och det gräsklipp som uppstår finhackas i klipphuset och återförs till gräsmattan som naturlig gödning. Därför behöver du inte ta hand om något gräsklipp med Robolinho® 1423 W. Robotgräsklipparen har en tillförlitlig sensorteknik som ger högsta säkerhet för människor och djur.


Köp robotgräsklipparen Robolinho® 1423 W i vår webbutik eller hitta en återförsäljare i närheten. Våra återförsäljare kan ombesörja en komplett installation. Robolinho® 2000 W är det miljövänliga valet för att sköta din gräsmatta. Har du en gräsmatta på upp till 2 300 m²? Då rekommenderar vi solo® by AL-KO Robolinho® 2323 w.