Al-Ko Tryckpump Jet 3000 Inox Classic

1 345 SEK

1 395 SEKArtikelnummer: 112838

Al-Ko Tryckpump Jet 3000 Inox Classic

Visnings ex

 

Trädgårdspump med hög effektivitet

Trädgårdspumpen AL-KO JET 3000 Inox Classic i de klassiska färgerna grått, rött, silver, kan användas i de mest skiftande tillämpningarna. Särskilt lämplig för kraftfull bevattning av gård och trädgård från brunnar, cistern eller regntunna. Den maximala självsugande höjden är utomordentliga 8 m vid en maximal lyfthöjd på 35 m. Förutom den låga vikten på 6,3 kg ger den enkla installationen en stor användarvänlighet. Pumpen har en sug-tryckrörsanslutning på 1 tum.

 

Tekniska detaljer hos trädgårdspumpen AL-KO JET 3000 Inox Classic

Vattenpumpen AL-KO JET 3000 Inox Classic erbjuder bra valuta för pengarna för mobil bevattning. Med en märkeffekt på 650 W och ett maximalt flöde på 3100 l/h är den väl lämpad för användning i hus och trädgård.
Det glasfiberförstärkta, robusta plasthuset och pumphuvudet i rostfritt Inox-stål gör vattenpumpen AL-KO JET 3000 Classic till en särskilt uthållig trädgårdsmaskin. Den är inte bara hållbar och underhållsfritt, utan även utrustad med en motor med överbelastningsskydd - ett bekymmer mindre för användaren.
Vattenpumpen är idealisk för att anslutas till en trädgårdsslang eller sprinkler, beroende på vilket syfte den används till. Handtaget gör den också användbar för mobil användning. Dessutom är trädgårdspumpen från AL-KO med sin 1-stegs-pumpenhet särskilt tyst.
Obs: Trädgårdspumpen är inte godkänt för dricksvatten, utan endast för bruksvatten och klorerat vatten (poolvatten) under 35°C. Likaså är den inte lämplig att användas i saltvatten, vatten med starka kemikalier eller sandigt vatten.

  • Vattenpumpning till låg kostnad från brunnar, cisterner eller regntunnor
  • Pumphuvud av rostfritt stål
  • Med praktiskt bärhandtag för mobilt bruk
  • 650-watts-motor med överbelastningsskydd och låga krav på underhåll
  • Snabba, kraftfulla och energieffektiva vattenpumpar tack vare sprutsystem
  • Inte godkänt för dricksvatten